Woningstoffering RopaHarde vloeren

Harde vloeren

Pvc vloeren van Solcora

Solcora PVC klikvloeren: Klik & klaar

Solcora vloeren zijn rigid core PVC vloeren met een ijzersterke klikverbinding en geïntegreerde ondervloer voor optimaal comfort en een snelle en eenvoudige installatie.

Solcora is Silence en is alles in 1. Alle collecties zijn voorzien van een 2 mm dikke, geluidsreducerende ondervloer. Hiermee behalen ze een (door TÜV geteste) geluidsreductie van ΔLLIN 10 dB, zoals vereist in de Nederlandse VvE norm.

Solcora vloeren worden zwevend gelegd en kunnen gemakkelijk over een oneffen vloer gelegd worden, zonder (blijvende) aanpassingen aan de ondergrond! Zo combineert Solcora de comfortabele voordelen van PVC vloeren (zoals mFLOR) met een snelle en eenvoudige installatie. De ideale vloer voor iedere werk- of leefomgeving, klik & klaar!

Voorbeeld click pvc diverse kleuren inclusief ondervloer, plinten en leggen vanaf € 65.- per vierkante meter.

Solcora Parva visgraat

De Solcora Silence PVC klikvloeren zijn ook verkrijgbaar in visgraatpatroon. De Solcora Parva River Oak collectie combineert dit klassieke legpatroon met de praktische voordelen van een PVC klikvloer en biedt daarmee het beste van twee werelden. Geef je je kamer een luxe, moderne uitstraling met klassieke twist.

Voorbeeld click pvc diverse kleuren inclusief ondervloer, plinten en leggen vanaf € 70.- per vierkante meter.

Klik laminaat Saffier / Pardor / en andere

Zoekt u een vloer die gemakkelijk te monteren én te onderhouden is? Dan is ons kliklaminaat iets voor u! Laminaat & Parket heeft een zeer divers assortiment laminaat. Hierdoor zit er altijd wel een variant tussen die perfect aansluit bij uw voorkeuren. Bovendien is al het laminaat eenvoudig schoon te maken. Hierdoor is deze vloersoort erg populair. Bent u geïnteresseerd? Werp gerust een blik op ons gevarieerde assortiment kliklaminaat vloeren.

Voorbeeld clicklaminaat diverse kleuren inclusief ondervloer, plinten en leggen vanaf € 40.- per vierkante meter.