Woningstoffering RopaHorren

Horren

Haal de zomer in huis, houd de insecten buiten!

Met horren laat u uw woning, thuiskantoor of bedrijfspand ventileren, zonder opgeschrikt te worden door muggen en andere ongenode gasten. Horren zijn er niet alleen voor uw ramen, maar ook voor deuren. Kies bijvoorbeeld voor de enorm populaire plissé hordeur. Ropa woningstoffering levert horren van het premium merk Unilux geproduceerd in Boxtel Nederland, dat uitsluitend duurzame materialen in de producten gebruikt. U wilt tenslotte jarenlang plezier hebben van uw hor. Een eenmalige investering, om de komende jaren te kunnen genieten van zomers zonder muggen, wespen en ander ongedierte in huis!

Horren op maat laten maken

Omdat ramen en deuren meestal niet hetzelfde zijn biedt Ropa woningstoffering uitsluitend horren op maat aan. Zo bestelt u altijd een hor die past bij het formaat raam of deur dat u heeft. Zo weet u zeker dat u straks horren heeft die passen in uw ramen en deuren.

Advies bij de aankoop van een insectenhor

Het doel van de aankoop van horren is het weren van insecten uit uw woning of kantoor. Niet alleen muggen, ook vliegen en bijvoorbeeld wespen kunnen zo maar naar binnen vliegen als u geen horren gebruikt. Dat kan bijzonder vervelend zijn tijdens het (thuis)werken, of wanneer u na een fijne zomerdag ’s avonds op bed of op uw bank ploft! Komt u er niet uit welke insectenhor voor uw situatie geschikt is? Wij adviseren u graag persoonlijk! Beantwoord onze horrenspecialist graag uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over onze horren.

Voorbeeld prijs plisse hordeur plissefit unilux 1000 mm x 2200 op of in de dag : € 370.- incl. montage en inmeten.